lördag 29 mars 2008

Think pink

Det verkar som om fancytjejerna lever i symbios. Det var helt oplanerat att de matchat rosa och svart. Annars kan de vara bra att komma på sjuka teman a la "en helt vanlig ursinnig men glad torsdag".
Annars var det en vecka då det kördes "hårt mot hårt". Det köptes och såldes kollegor till höger och vänster. På FB alltså. Det skrattades gott åt rubriker som ”Ägs av Fancy-Nancy” och ”Nancy har inte råd med mig” och smeknamn som ”Naughty Nancy”, ”Mine Now” och ”Blond Treasure”. Åsa visade sig vara MYCKET populär på den utländska marknaden!

Think pink! Frida vill bara berätta att hon köpte sjalen i julas INNAN hon såg att upp-och-hoppa-frida har en likadan. Dessutom har hon haft sin klänning ett tag. Förvånande att hon inte haft det på fancy förut. Förvirring i fancygarderoben?? Åsa hade ny kofta. Däremot lämnade hon tillbaka den rosa klänningen hon tänkt att ha. Tanken var god, med det finns tydligen gränsen för gravidmagen.


Här kan vi snacka fancy outfit!!!! En framtida investering för både killar och tjejer kan faktiskt ha blått. Basta!

Veckan började med att spåra ur... Stackars Robban. Han hade inte räknat med att hamna på mittuppslaget på söndagsbilagan då han och Fredde hjälpte Nanne att bära scenkläder. Men han kanske borde ha räknat ut att tidningen skulle ligga på repandisken när han kom in på morgonen. Det gör "jävli ont att bryte handloven"...


Trots att det var tjejerna som retades med honom (tänk högstadie) blev det ändå "CP Gubbjäveln" som fick bjuda på tårta OCH bakelse! Tjejerna gillar tårta... och Robban ;-)


Av någon anledning skulle det firas att Nancy fyller år... om TVÅ månader???? Det här var dock tårtor som skulle budas iväg. Tur det. Att det äts alldeles för mycket tårta på den här arbetsplatsen är Ullis den första att hålla med om. En anonym källa har kallat Robban för kontorets störste "gotte/bakelsegris". Repan avslöjar dock inte sina källor...

Och lite humor: Det kom ett mail med en hälsning från Sonja
"Åååh vilken underbar sida!! Lycka till med allt!Jag lovar på Fancy-heder att vara er secret-agent ute på marknaden och när ni minst anar det i tid och otid förse er med tillräckligt värdiga inslag... Kärlek & en bifogad liten present... S"

MagARNA vecka 27 och 25:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.

Frida & Åsa sa...

Nice to hear that we have readers in other fancy countries. Keep up the fancyness all over the world...